Învață lângă casa ta 🏠

Înscrie-te la un curs de limbi străine aproape de casa ta:
Botanica, Buiucani, Râșcani, Ciocana, sau Bălți.

Termeni și condiții

1. Dispoziții introductive

Acest site este deținut cu toate drepturile de Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA.

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare.

În cazul în care, una din condițiile acestui document se dovedește a fi nulă sau nevalidă, toate celelalte puncte rămân valabile și perfect aplicabile.

 

Noțiuni

Prestator –  Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA.

Utilizator – persoana fizică sau juridică, care și-a exprimat acordul cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. 

Servicii – serviciile de instruire a unei limbi străine, pe care o veți alege să studiați la școala noastră.

Conținut – toate informațiile de pe site care pot fi vizualizate și accesate de fiecare utilizator, dar și e-mail-urile pe care le primiți din partea noastră – promoții, noutăți, detaliile pentru curs.

 

2. Proprietate intelectuală

Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA este proprietarul tuturor informațiilor de pe site. Vă atragem atenția că utilizarea elementelor distinctive ale mărcii Oratorica sau ale partenerilor și/sau clienților acesteia, existente pe site, se vor penaliza conform legislației în vigoare a Republicii Moldova.

Reproducerea parțială sau totală, a site-ului, pe suport fizic sau electronic nu este permisă, decât cu acordul în scris al furnizorului.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul www.oratorica.md încalcă drepturile dumneavoastră personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail la director@oratorica.md cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor www.oratorica.md să acționeze conform prevederilor legale privind comerțul electronic.

 

3. Datele de contact

Centrul de Limbi Europene ORATORICA publică pe site datele complete și corecte de identificare și de contact.

Utilizatorul completează integral formularul de achitare online și astfel este de acord să pună la dispoziția prestatorului datele și informațiile sale personale, de contact și datele despre cardul bancar cu care va efectua achitarea.

Accesarea site‐ului de către utilizator și furnizarea datelor personale și a informațiilor de contact, semnifică acordul acestuia de a primi e-mailuri informative și comerciale, notificări și apeluri de confirmare din partea prestatorului, în legătură cu serviciul solicitat și efectuarea achitării on-line.

 

4. Modalitatea de plată

Utilizatorul va accesa butonul Achitare online și va completa formularul cu informația solicitată.

Plata va putea fi efectuată online, cu cardul Visa sau Mastercard, prin cont Paynet, direct pe site sau generând o factură pentru achitare în numerar la magazinele și terminalele partenere ale platformei Paynet. În acest sens, nu este perceput niciun comision suplimentar pentru achitare.

În alte situații, achitarea o puteți efectua și prin transfer direct de pe card pe contul bancar al firmei noastre, în orice valută. Aici, vă atragem atenția că, veți suporta un comision interbancar pentru care nu avem niciun control și nu beneficiem de el. Valoarea comisioanelor și tarifelor interbancare nu poate fi restituită, pentru că acestea sunt reținute de băncile intermediare și nu ajung în contul companiei noastre.

Procesarea datelor de pe card are loc în mod automat, de către sistemul băncii către care se face achitarea. Site–ul nostru nu stochează niciun fel de date și informații personale cu care vă înregistrați și faceți achitarea.

În cazul persoanelor juridice, plata o puteți efectua în baza facturii fiscale întocmită de către departamentul financiar.

Îndată cum primim confirmarea despre achitarea cursului, vă vom contacta cu privire la comunicarea detaliilor despre curs și livrarea serviciului dorit de dumneavoastră.

 

5. Rambursare plăți

În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai mult de 5 zile anterior datei de începere a cursului, sumele avansate vor fi înapoiate integral plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs.

În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai puțin de 5 zile anterior datei de începere a cursului respectiv, sumele avansate vor fi înapoiate în proporţie de 50% plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs.

În cazul în care Utilizatorul se retrage de la un curs, cu mai puţin de 3 zile anterior datei de începere a cursului respectiv, sumele avansate nu vor fi înapoiate plătitorului. Utilizatorul urmează să notifice în formă scrisă Prestatorul despre intenţia de a se retrage de la curs.

În cazul în care Utilizatorul nu este satisfăcut de calitatea cursului de instruire, acesta urmează în timp cât mai scurt, dar nu mai târziu de 3 zile din momentul constatării necorespunderii calităţii prestate, să notifice în formă scrisă directorul executiv despre necorespunderea calităţii cursurilor de instruire. Notificarea relevantă din prezentul acord, urmează a fi formulată în formă scrisă, cu indicarea cât mai detaliată a pretenţiilor înaintate.

Returnarea valorii contractului, din inițiativa prestatorului, poate avea loc în cazul în care se dizolvă grupa pentru care a făcut plata Utilizatorul, din motiv că numărul participanților înscriși la instruire este insuficient pentru o nouă grupă. 

 

6. Politica de confidenţialitate

Siguranța și confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și informarea corectă și completă despre colectarea și prelucrarea datelor este responsabilitatea noastră și vă asigurăm că ne îndeplinim aceste atribuții cu maximă atenție. În același timp, vă aducem la cunoștință că în activitatea pe care o desfășurăm, ne bazăm în principal pe prevederile legale ale Regulamentului General de Protecție a Datelor (EU) 2016/679 („GDPR”) și Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.

C.L.E. Oratorica utilizează instrumente necesare care asigură securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, oferite de către utilizator, prin intermediul acceptării termenilor și condițiilor.

 

7. Protecția datelor cu caracter personal

Prin continuarea navigării pe site, vă exprimați acordul că Centrul de Limbi Europene ORATORICA să prelucreze informațiile – date cu caracter personal, completate în formularul de achitare on-line, prin sistemul informațional propriu, integrat pe platforma acestei pagini web. 

 

Datele și informațiile dumneavoastră care pot fi colectate de către site-ul nostru sunt următoarele:

 1. Date de contact: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă fizică de corespondență;
 2. Date despre dispozitiv: sistemul de operare folosit de sistemul de acces, tipul și versiunea browserului, data și ora accesului, adresa de protocol Internet, informații tehnice suplimentare care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor de tehnologie a informației.

 

Datele și informațiile dumneavoastră care pot fi colectate de către procesatorul de plăți  Paynet sunt următoarele:

 1. Date despre rechizite bancare: nume și prenume deținător card bancar, numărul cardului bancar, valabilitatea acestuia și codul secret CVS;

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Centrul de Limbi Europene ORATORICA nu va dezvălui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului oratorica.md, cu excepția angajaților autorizați și partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite sau operatori, cărora aceste date le sunt necesare pentru a le prelucra împreună cu C.L.E. Oratorica sau pentru a oferi servicii site-ului oratorica.md, ori în cazul în care obligația de dezvăluire reprezintă o obligație legală a prestatorului sau a angajaților ori partenerilor acestuia.

Furnizorul, împreună cu colaboratorii săi, și-a asumat responsabilitatea implementării unor măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare, privind protecția confidențialității și securității datelor cu caracter personal.

Totodată, furnizorul acordă acces la datele cu caracter personal, angajaților autorizați și partenerilor (persoane împuternicite sau operatori), doar în conformitate cu scopul declarat al colectării datelor. Toți angajații, colaboratorii și furnizorii de servicii ai Euroacord Plus SRL care intră în contact cu datele cu caracter personal, trebuie să acționeze în conformitate cu principiile politicilor și procedurilor de confidențialitate și de securitate a datelor cu caracter personal, semnând declarații și acorduri de confidențialitate cu privire la aceste date.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului oratorica.md sunt reținute pe o perioadă de până la 10 ani (în funcție de scopul colectării datelor personale - uneori, încheierea unui contract).

 

Scopurile colectării datelor cu caracter personal:

 • Derularea activității comerciale și contractuale, dacă este cazul, a companiei “Euroacord Plus” S.R.L.;
 • Activități de marketing, promovare și publicitate, concursuri, inclusiv transmiterea ofertelor comerciale generale sau personalizate;
 • Acțiuni concrete de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor noastre pentru dumneavoastră;
 • Gestionarea relațiilor cu clienții;
 • Relația de comunicare cu instituțiile publice și/ sau private;
 • Pentru arhivarea informației cu privire la serviciile noastre;
 • Pentru exercitarea obligațiilor contractuale;
 • În cazul corespondenței legale, prin scrisori cu aviz de primire;
 • Soluționarea disputelor și litigiilor, punerea în executare a unor hotărâri judecătorești, arbitrale etc.

 

8. Politica de securitate a datelor personale

Pentru siguranța dumneavoastră, ne obligăm să luăm măsurile organizatorice şi tehnice, necesare, pentru protecţia datelor cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, răspândirii, precum şi împotriva altor acţiuni ilicite, integrând printre altele, după caz:

(a) pseudonimizarea și criptarea datelor cu caracter personal;

(b) capacitatea de a asigura confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența continuă ale sistemelor și serviciilor de prelucrare;

(c) capacitatea de a restabili disponibilitatea datelor cu caracter personal și accesul la acestea în timp util în cazul în care are loc un incident de natură fizică sau tehnică;

(d) un proces pentru testarea, evaluarea și aprecierea periodică a eficacității măsurilor tehnice și organizatorice pentru a garanta securitatea prelucrării.

 

9. Cookies

Site-ul nostru utilizează module Cookies. Cookie-urile sunt fișiere create de site-ul web pe care îl vizitați. Acestea vă ușurează experiența online prin salvarea informațiilor de navigare. Cu ajutorul Cookies, vom putea adapta și optimiza site-ul  generând doar informații anonime.

 În toate cazurile, vă asigurăm că nu dezvăluim datele pe care le-am colectat în aceste circumstanțe. În plus, putem folosi datele dumneavoastră doar în interesul și pentru dumneavoastră, pentru a optimiza site-ul și pentru a vă face vizita pe site mai convenabilă, personalizată și sigură.

 

10. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul și libertatea de a efectua modificări ale materialelor, în orice moment, fără notificare. 

De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. 

Considerăm un instrument important, contractele pe care le putem semna împreună, dacă acest fapt vă acordă un nivel mai ridicat de siguranță și încredere.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni și condiții Centrul de Limbi Europene ORATORICA”, utilizatorul își asumă în totalitate eventualele riscuri.

Înscrie-te la un test gratuit! 😜

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii
și îți vom arăta cum decurge o lecție

Recenziile studenților noștri

/

Filialele noastre în Chișinău și Bălți 🗺 📌

Lecții Online
Clienți existenți:
+373 (79) 003610
online@oratorica.md
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Botanica
Clienți noi:
+373 22 89 69 59
Clienți existenți:
+373 (60) 735533
botanica@oratorica.md
Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Rîșcani
Clienți noi:
+373 22 89 69 59
Clienți existenți:
+373 (78) 809058
riscani@oratorica.md
Bd. Moscova 8, et. 1, of. 19
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Buiucani
Clienți noi:
+373 22 89 69 59
Clienți existenți:
+373 (79) 005579
buiucani@oratorica.md
Bd. Alba-Iulia 89, оf. 1
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Ciocana
Clienți noi: +373 22 89 69 59
Clienți existenți:
+373 (78) 765000
ciocana@oratorica.md
Bd. Mircea cel Bătrân 12/2, et. 3
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Lecții Online
Clienți noi:
Clienți existenți:
+373 (79) 00 36 10
online@oratorica.md
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
Bălți
Clienți noi:
+373 (300) 0-10-10
Clienți existenți:
+373 (79) 00 33 43
balti@oratorica.md
Str. Academicianul Nicolae Filip 2, et. 5, (Shop Magnit) lângă școala nr. 6 N. Gogol
Orar de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 18:00 (pauză: 13:00-14:00)
free call