Учись рядом со своим домом 🏠

Запишись на языковые курсы возле своего дома
и экономь время

Правила и Условия

1. Dispoziții introductive

Acest site este deținut cu toate drepturile de Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA.

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare.

În cazul în care, una din condițiile acestui document se dovedește a fi nulă sau nevalidă, toate celelalte puncte rămân valabile și perfect aplicabile.

 

Noțiuni

Prestator –  Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA.

Utilizator – persoana fizică sau juridică, care și-a exprimat acordul cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. 

Servicii – serviciile de instruire a unei limbi străine, pe care o veți alege să studiați la școala noastră.

Conținut – toate informațiile de pe site care pot fi vizualizate și accesate de fiecare utilizator, dar și e-mail-urile pe care le primiți din partea noastră – promoții, noutăți, detaliile pentru curs.

 

2. Proprietate intelectuală

Euroacord Plus S.R.L. Centrul de Limbi Europene ORATORICA. este proprietarul tuturor informațiilor de pe site. Vă atragem atenția că utilizarea elementelor distinctive ale mărcii Oratorica sau ale partenerilor și/sau clienților acesteia, existente pe site, se vor penaliza conform legislației în vigoare a Republicii Moldova.

Reproducerea parțială sau totală, a site-ului, pe suport fizic sau electronic nu este permisă, decât cu acordul în scris al furnizorului.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul www.oratorica.md încalcă drepturile dumneavoastră personale, sunteți rugat să trimiteți un e-mail la info@oratorica.md cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor www.oratorica.md să acționeze conform prevederilor legale privind comerțul electronic.

 

3. Datele de contact

Centrul de Limbi Europene ORATORICA. publică pe site datele complete și corecte de identificare și de contact.

Utilizatorul completează integral formularul de achitare online și astfel este de acord să pună la dispoziția prestatorului datele și informațiile sale personale, de contact și datele despre cardul bancar cu care va efectua achitarea.

Accesarea site‐ului de către utilizator și furnizarea datelor personale și a informațiilor de contact, semnifică acordul acestuia de a primi e-mailuri informative și comerciale, notificări și apeluri de confirmare din partea prestatorului, în legătură cu serviciul solicitat și efectuarea achitării on-line.

 

4. Modalitatea de plată

Utilizatorul va accesa butonul Achitare online și va completa formularul cu informația solicitată.

Plata va putea fi efectuată online, cu cardul Visa sau Mastercard, prin cont Paynet, direct pe site sau generând o factură pentru achitare în numerar la magazinele și terminalele partenere ale platformei Paynet. În acest sens, nu este perceput niciun comision suplimentar pentru achitare.

În alte situații, achitarea o puteți efectua și prin transfer direct de pe card pe contul bancar al firmei noastre, în orice valută. Aici, vă atragem atenția că, veți suporta un comision interbancar pentru care nu avem niciun control și nu beneficiem de el. Valoarea comisioanelor și tarifelor interbancare nu poate fi restituită, pentru că acestea sunt reținute de băncile intermediare și nu ajung în contul companiei noastre.

Procesarea datelor de pe card are loc în mod automat, de către sistemul băncii către care se face achitarea. Site–ul nostru nu stochează niciun fel de date și informații personale cu care vă înregistrați și faceți achitarea.

În cazul persoanelor juridice, plata o puteți efectua în baza facturii fiscale întocmită de către departamentul financiar.

Îndată cum primim confirmarea despre achitarea cursului, vă vom contacta cu privire la comunicarea detaliilor despre curs și livrarea serviciului dorit de dumneavoastră.

 

5. Rambursare plăți

Returnarea valorii contractului, din inițiativa prestatorului, poate avea loc în cazul în care se dizolvă grupa pentru care a făcut plata utilizatorul, din motiv că numărul participanților înscriși la instruire este insuficient pentru o nouă grupă.

Returnarea plății efectuate, la solicitarea utilizatorului, din cauza absenței motivate și temeinice de la cursul în desfășurare, poate fi efectuată doar probând acest fapt cu documente confirmative, legale.

Conform prevederilor legii consumatorilor nr. 105 din 13.03.2003, utilizatorul are dreptul la restituirea contravalorii serviciului, ori reducerea corespunzătoare a preţului, în cazul în care acesta nu corespunde solicitării sale ori îl prejudiciază. 

Prestatorul va asigura remedierea gratuită a deficienţelor apărute la serviciul solicitat și achitat de către utilizator sau restituirea contravalorii serviciului necorespunzător în cadrul termenului de garanţie sau termenului de valabilitate, într-un termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data înaintării reclamaţiei de către consumator sau în termenul stabilit prin contract.

Utilizatorul este în drept să renunțe, în orice moment, la serviciul solicitat și achitat, cu condiţia că achită prestatorului o parte din preţ, proporţională cu partea din serviciul oferit până la primirea de către prestator a reclamației, dacă contractul semnat nu prevede altfel.

 

6. Politica de confidenţialitate

Siguranța și confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și informarea corectă și completă despre colectarea și prelucrarea datelor este responsabilitatea noastră și vă asigurăm că ne îndeplinim aceste atribuții cu maximă atenție. În același timp, vă aducem la cunoștință că în activitatea pe care o desfășurăm, ne bazăm în principal pe prevederile legale ale Regulamentului General de Protecție a Datelor (EU) 2016/679 („GDPR”) și Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.

C.L.E. Oratorica utilizează instrumente necesare care asigură securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, oferite de către utilizator, prin intermediul acceptării termenilor și condițiilor.

 

7. Protecția datelor cu caracter personal

Prin continuarea navigării pe site, vă exprimați acordul că Centrul de Limbi Europene ORATORICA să prelucreze informațiile – date cu caracter personal, completate în formularul de achitare on-line, prin sistemul informațional propriu, integrat pe platforma acestei pagini web. 

 

Datele și informațiile dumneavoastră care pot fi colectate de către site-ul nostru sunt următoarele:

 1. Date de contact: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă fizică de corespondență;
 2. Date despre dispozitiv: sistemul de operare folosit de sistemul de acces, tipul și versiunea browserului, data și ora accesului, adresa de protocol Internet, informații tehnice suplimentare care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor de tehnologie a informației.

 

Datele și informațiile dumneavoastră care pot fi colectate de către procesatorul de plăți  Paynet sunt următoarele:

 1. Date despre rechizite bancare: nume și prenume deținător card bancar, numărul cardului bancar, valabilitatea acestuia și codul secret CVS;

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Centrul de Limbi Europene ORATORICA nu va dezvălui datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului oratorica.md, cu excepția angajaților autorizați și partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite sau operatori, cărora aceste date le sunt necesare pentru a le prelucra împreună cu C.L.E. Oratorica sau pentru a oferi servicii site-ului oratorica.md, ori în cazul în care obligația de dezvăluire reprezintă o obligație legală a prestatorului sau a angajaților ori partenerilor acestuia.

Furnizorul, împreună cu colaboratorii săi, și-a asumat responsabilitatea implementării unor măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare, privind protecția confidențialității și securității datelor cu caracter personal.

Totodată, furnizorul acordă acces la datele cu caracter personal, angajaților autorizați și partenerilor (persoane împuternicite sau operatori), doar în conformitate cu scopul declarat al colectării datelor. Toți angajații, colaboratorii și furnizorii de servicii ai Euroacord Plus SRL care intră în contact cu datele cu caracter personal, trebuie să acționeze în conformitate cu principiile politicilor și procedurilor de confidențialitate și de securitate a datelor cu caracter personal, semnând declarații și acorduri de confidențialitate cu privire la aceste date.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului oratorica.md sunt reținute pe o perioadă de până la 10 ani (în funcție de scopul colectării datelor personale - uneori, încheierea unui contract).

 

Scopurile colectării datelor cu caracter personal:

 • Derularea activității comerciale și contractuale, dacă este cazul, a companiei “Euroacord Plus” S.R.L.;
 • Activități de marketing, promovare și publicitate, concursuri, inclusiv transmiterea ofertelor comerciale generale sau personalizate;
 • Acțiuni concrete de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor noastre pentru dumneavoastră;
 • Gestionarea relațiilor cu clienții;
 • Relația de comunicare cu instituțiile publice și/ sau private;
 • Pentru arhivarea informației cu privire la serviciile noastre;
 • Pentru exercitarea obligațiilor contractuale;
 • În cazul corespondenței legale, prin scrisori cu aviz de primire;
 • Soluționarea disputelor și litigiilor, punerea în executare a unor hotărâri judecătorești, arbitrale etc.

 

 

8. Politica de securitate a datelor personale

Pentru siguranța dumneavoastră, ne obligăm să luăm măsurile organizatorice şi tehnice, necesare, pentru protecţia datelor cu caracter personal împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, răspândirii, precum şi împotriva altor acţiuni ilicite, integrând printre altele, după caz:

(a) pseudonimizarea și criptarea datelor cu caracter personal;

(b) capacitatea de a asigura confidențialitatea, integritatea, disponibilitatea și rezistența continuă ale sistemelor și serviciilor de prelucrare;

(c) capacitatea de a restabili disponibilitatea datelor cu caracter personal și accesul la acestea în timp util în cazul în care are loc un incident de natură fizică sau tehnică;

(d) un proces pentru testarea, evaluarea și aprecierea periodică a eficacității măsurilor tehnice și organizatorice pentru a garanta securitatea prelucrării.

 

9. Cookies

Site-ul nostru utilizează module Cookies. Cookie-urile sunt fișiere create de site-ul web pe care îl vizitați. Acestea vă ușurează experiența online prin salvarea informațiilor de navigare. Cu ajutorul Cookies, vom putea adapta și optimiza site-ul  generând doar informații anonime.

 În toate cazurile, vă asigurăm că nu dezvăluim datele pe care le-am colectat în aceste circumstanțe. În plus, putem folosi datele dumneavoastră doar în interesul și pentru dumneavoastră, pentru a optimiza site-ul și pentru a vă face vizita pe site mai convenabilă, personalizată și sigură.

 

10. Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul și libertatea de a efectua modificări ale materialelor, în orice moment, fără notificare. 

De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. 

Considerăm un instrument important, contractele pe care le putem semna împreună, dacă acest fapt vă acordă un nivel mai ridicat de siguranță și încredere.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni și condiții Centrul de Limbi Europene ORATORICA”, utilizatorul își asumă în totalitate eventualele riscuri.

Запишись на бесплатное тестирование 😜

Познакомимся, определим уровень владения языком и покажем,
как проходит обучение

Отзывы студентов

/

Наши филиалы в Кишинёве, Бельцах и Одессе 🗺 📌

Онлайн уроки
Новые клиенты:
+373 (22) 89 69 59
Существующие клиенты:
+373 (79) 003610
online@oratorica.md
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Ботаника
Новые клиенты:
+373 22 89 69 59
Существующие клиенты:
+373 (60) 735533
botanica@oratorica.md
Пр. Дачия 23, 5 этаж, оф. 501
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Рышкановка
Новые клиенты:
+373 22 89 69 59
Существующие клиенты:
+373 (78) 809058
riscani@oratorica.md
Пр. Москова 8, 1 этаж, оф. 19
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Буюканы
Новые клиенты:
+373 22 89 69 59
Существующие клиенты:
+373 (79) 005579
buiucani@oratorica.md
Пр. Алба-Юлия 89, оф. 1
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Чеканы
Новые клиенты: +373 22 89 69 59
Существующие клиенты:
+373 (78) 765000
ciocana@oratorica.md
Пр. Мирча чел Бэтрын 12/2, 3 этаж
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Онлайн уроки
Новые клиенты:
Существующие клиенты:
+373 (79) 00 36 10
online@oratorica.md
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
Бельцы
Новые клиенты:
+373 (300) 0-10-10
Существующие клиенты:
+373 (79) 00 33 43
balti@oratorica.md
Ул. Академик Николае Филипп 2, 5 этаж, (Shop Magnit) рядом со школой номер 6 имени Н. Гоголя
Рабочее время: Пн-Пт 9:00 - 18:00 (перерыв: 13:00-14:00)
5 ст. Большого Фонтана
info@oratorica.com.ua
ул. Мачтовая 17, оф. 2
Рабочее время: 10:30 - 19:30
(перерыв: 13:00-14:00)
Посёлок Котовского
kotovskogo@oratorica.com.ua
ул. Бочарова, 61 б
Рабочее время: 10:30 - 19:30
(перерыв: 13:00-14:00)
Таирова
tairova@oratorica.com.ua
ул. Академика Королёва, 56а
Рабочее время: 10:30 - 19:30
(перерыв: 13:00-14:00)
free call