Alege limba pe care vrei să o studiezi

Centrul de Limbi Europene “Oratorica” îți deschide drumul spre succes!

CINE SUNTEM?
Centrul de Limbi Europene “ORATORICA” este locul unde scapi de barierele de comunicare. Noi suntem cei care te vor ajuta să înveți rapid și calitativ orice limbă europeană, astfel încât să obții succes în carieră, studii și să comunici ușor atunci când călătorești.

CURSURILE GENERALE
“Oratorica’’ vă pune la dispoziție cursuri utile atât pentru elevi și studenți, cât și pentru specialiștii în formare din diferite domenii. Astfel, începând cu anul 2010, toți cei interesați, se pot înscrie la următoarele cursuri de limbi străine: engleză, italiană, germană, franceză, spaniolă, rusă și română.

CURSURILE BUSINESS
Tinerii antreprenori și oamenii de afaceri pot însuși cursul în funcție de specialitatea în care activează. Astfel, pe lângă cursurile de bază puteți studia limba de specialitate în următoarele domenii: business și administrare, management, medicină, arte, etc. La fel, Centrul de Limbi Europene “Oratorica” propune companiilor cursul de Engleză pentru angajaţi și oferă posibilitatea de studiere Corporativă a Limbii Engleze, cu prezenţa profesorului la sediul companiei.

CURSURILE DE PREGĂTIRE
Oratorica vine cu un program de pregătire specială și pentru cei care își doresc să dea examenul de BACALAUREAT sau TOEFL. Simularea exercițiilor din cadrul examenelor și profesorii calificați vă vor ajuta să le treceți cu brio. Reușitele bune la aceste examene permit viitorilor studenți să aplice la schimburile internaționale de experiență, admiterea în universități sau angajarea în câmpul muncii peste hotare.

CURSURILE PENTRU COPII
Una dintre oportunitățile ce le puteți oferi copilului dvs. este studierea limbilor europene la cel mai înalt nivel. Cunoașterea limbilor străine va oferi copilului posibilități avansate de comunicare, socializare și interacționare, și-i va asigura un viitor de succes. Recent am lansat un nou format de cursuri, “ART Oratorica” bazat pe dezvoltarea personală a copilului. Scopul nostru este să ajutăm copiii să capete încredere în sine, să-și dezvolte aptitudinile de comunicare, gândirea, atenția,  și nu în ultimul rând  să-și dezvolte inteligența sa emoțională. De asemenea, punem accent pe cursurile de dezvoltare a talentelor: canto, teatru, coregrafie, etc. Pe lângă arta comunicării și dezvoltarea talentelor, vă punem la dispoziție cursul de "Bunele Maniere". Astfel, copilul va cunoaște regulile de conduită, comunicare și comportament.

PROFESORII
Succesul centrului de învățământ “Oratorica” se datoreză în cea mai mare parte profesorilor noștri. Datorită experienței acestora căpătate în cadrul programelor de schimb educațional și experiență, dar și a burselor internaționale, am reușit să elaborăm programe interactive pentru elevii și studenții noștri. Competenţele lingvistice şi pedagogice ale cadrelor didactice și  experiența vastă din domeniul învățământului ne ajută să punem în aplicare practici noi de predare. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, vă oferim șansa de studiere a unei limbi străine prin comunicarea continuă cu un profesor nativ. Astfel, veți fi capabili nu doar să cunoașteți, dar și să gândiți într-o limbă străină.

NE GĂSEȘTI LÂNGĂ CASA TA!
“Oratorica” oferă acum noi condiții pentru învățământ, astfel încât toți beneficiarii cursului să studieze într-un mediu plăcut și confortabil. Centrele noastre au săli spațioase, dotate cu laptopuri, sisteme audio și video, pentru ca studenții și elevii să aibă parte de lecții cât mai interactive. La moment puteți face studii în cele 6 filiale “Oratorica” situate la Botanica, Râșcani, Buiucani, Ciocana, Centru și Bălți.

Detalii afli apelând la numărul: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).