Cursuri de Limba Germană în Chișinău și Bălți

Centrul nostru îţi oferă o modalitate comodă, profesionistă şi flexibilă de a învăţa germană în Moldova. Dacă vrei să știi limba lui Goethe la un nivel bun în timp reaal, poți apela la ”Oratorica”. Fiind una dintre cele mai importante limbi de lucru din cadrul Uniunii Europene, cunoașterea limbii germane poate aduce un atu semnificativ CV-ului tău. 

Hai să vorbim despre Oratorica în cifre:
  • 8 ani pe piață
  • 8 centre de instruire
  • activi în 2 țări
  • 80 de profesori calificați
  • 14 mii de studenți
  • suntem 24.000 pe Facebook și 4.600 pe Instagram (și nu ne oprim aici)
  • 20 de cursuri
  • 7 limbi europene (se studiază la Oratorica)
  • 10 profesori străini care au predat cursuri în limba lor nativăși un număr foarte mare de experiențe frumoase

Cursurile de limbă germană oferite de Centrul de Limbi Europene ”Oratorica” sunt predate de unii dintre ce mai experimentați și buni profesori.

De ce să înveți germană la Oratorica?
Studiază la noi limba germană pentru că putem asigura însuşirea de calitate a acesteia  într-un timp destul de scurt. Orele de germană vor fi amuzante, captivante dar și foarte utile. Fiecare lecție este valoroasă și contribuie la dezvoltarea Dvs. personală și profesională.


Nivelul are o durată de 7 săptămâni,
cîte 3 ședințe săptămânale
2000 lei


Avem preţuri moderate dar oferim o calitate garantată pentru studii. Pentru şedinţe individuale de studiu veți achita 200 de lei şedinţa.

Ne ghidăm după propria noastră strategie de predare a cursurior de limbă germană.

 Noi vă vom învăţă limba germană în baza ediţiilor îmbunătăţite ale unor manuale editate de cele mai prestigioase edituri internaţionale. De asemenea, punem accent şi pe modalitatea de predare interactivă, ce implică diferite jocuri didactice, menite să asigure o mai bună înţelegere și asimilarea rapida a unei limbi străine.

Dispunem doar de cadre didactice calificatePrintre cadrele noastre didactice se numără profesori cu experienţă în predarea universitară, absolvenţi ai programelor internaţionale, cu o serie de acreditări  ale celor mai prestigioase universităţi din lume.

...

100% Garanție cu Returnarea Banilor


Oratorica este unica școala din Chişinău care Garantează pentru eficiența cursului, returnînd integral suma transferată în cazul în care la sfîrșitul cursului benefeciarul nu a obținut rezultatele pe care le-a aștetat.


Noi vă Garantăm eficiența Cursurilor!

Înregistrați-vă acum la un curs de limbă germană! 
Detalii afli apelând la numărul: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

 

b13