Cursuri de pregătire pentru BAC în Chișinău

La Centrul de Limbi Europene "Oratorica" poți trece cursurile ”Pregătire pentru Bacalaureat”,care este destinat tuturor celor ce vor susține examenul de BAC la limba engleză, franceză, română sau rusă și au nevoie de o pregătire bună și de cunoștințe aprofundate la aceaste materii.

Hai să vorbim despre Oratorica în cifre:
  • 8 ani pe piață
  • 8 centre de instruire
  • activi în 2 țări
  • 80 de profesori calificați
  • 14 mii de studenți
  • suntem 24.000 pe Facebook și 4.600 pe Instagram (și nu ne oprim aici)
  • 20 de cursuri
  • 7 limbi europene (se studiază la Oratorica)
  • 10 profesori străini care au predat cursuri în limba lor nativăși un număr foarte mare de experiențe frumoase

Nivelul are o durată de 12 săptămâni,
câte 3 ședințe săptămânale
2500 lei


Cum se desfășoară cursul de engleză pentru Bacalaureat?

Profesorii noștri ajută elevii participanți la curs să-și îmbunătățească cunoștințele de Limbă Engleză, Franceză, Română sau Rusă. La acest curs se lucrează  doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută.

Cursurile de pregatire pentru BAC presupune studierea aprofundată a gramaticii, lucrul cu texte, exerciții în baza textelor și nu în ultimul rând elaborarea eseurilor. Eseul este unul dintre cele mai importante sarcini din cadrul examenului, fiindcă valorează multe puncte, și tocmai din acest motiv profesorul va învăța participanții la orele de limbă engleză tehnica corectă de a scrie un eseu de nota 10. Acest curs va ajuta elevii să își împartă corect și eficient timpul pentru a îndeplini toate punctele propuse la examen!

Cursurile de pregătire pentru examenul de BAC sunt cursuri intensive și interactive pentru viitorii absolvenți, iar metoda este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii din cadrul școlii ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC în nota obținută la acest test. De asemenea, se lucrează mult cu regulile gramaticale și cu teme similare celor propuse pentru eseu la BAC.

...

100% Garanție cu Returnarea Banilor


Oratorica este unica școala din Chişinău care Garantează eficiența cursului, returnînd integral suma transferată în cazul în care la sfârșit de curs benefeciarul nu a obținut rezultatele scontate.


Noi vă Garantăm eficiența Cursurilor!

”Pregătire pentru BAC” este cheia spre reușită la acest examen!

Știi de ce alții au ales Oratorica? Citește Părerile Studenților si Partenerilor noștri aici.

Sună acum la: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți) şi înscrie-te la cursurile noastre!

 

b13