Vara este un prilej de mare bucurie pentru copii. Este perioada perfectă pentru joacă, odihnă și relaxare. Cu siguranță, distracția este o parte importantă din educația copilului, însă aceasta devine mult mai eficientă dacă e combinată cu diverse activități educative. Centrul de Limbi Europene "Oratorica" v-a pregătit un program interactiv pentru toată perioada vacanței! Programul "Oratorica + Art Oratorica" este creat astfel încât toată vara copiii să nu piardă contactul cu studierea limbilor străine și să-și descopere talentele.

DESPRE PROGRAM

La doar 4000 lei pentru toată vara

...
Engleza
sau
Germana
...

3 ori pe săpămînă / 1h 30min

+
Arta Vorbirii
Șah
Canto
...

2 ori pe săptămînă / 1h

CARE SUNT BENEFICIILE CURSURILOR?

Alegerea programului "Oratorica + Art Oratorica" va ajuta copilul dvs să continue studierea limbilor străine și oferă posibilitatea  de dezvoltare a aptitudinilor personale și a capacităților creative.

Engleza este limba cu cel mai mare număr de vorbitori în întreaga lume, iar germana - în Europa. Ambele limbi se află în top 5 cele mai studiate limbi din întreaga lume. Deprinderea și învățarea acestora va fi o investiție corectă în educație și va garanta un viitor de succes copilului dvs.

Cursurile proiectului "Art Oratorica" sunt orientate spre dezvoltarea comportamentului corect în societate, respectarea de sine și a celor din jur, descoperirea și cunoașterea pe sine însuși și măiestria de a comunica corect, clar și convingător în fața unui public larg.

Lecțiile școlii noastre au loc într-o ambianță prietenoasă și includ diverse activități distractive, astfel încât copiii să nu reușească să se plictisească și să învețe într-un mod natural, prin joacă.

PROFITĂ DE MEGA OFERTĂ PENTRU VARĂ ȘI ECONOMISEȘTE 600 DE LEI!

La “Oratorica” înveți la prețuri mega avantajoase! Doar în această vară, poți profita de o SUPER REDUCERE! Achită doar 4000 lei în loc de 4600 lei,  pentru un curs de limbi străine + un curs Art Oratorica! ECONOMISEȘTE 600 de lei și pune-i deoparte pentru vacanța ta de vară alături de întreaga familie!  

GRĂBEȘTE-TE SĂ REZERVI UN LOC

Oferă-i copilului tău o vacanța de neuitat! Grabește-te să rezervi un loc pentru că sunt limitate!

La fiecare prieten sau membru de familie adus la cursurile de Oratorica, Art Oratorica sau Şcoala de vară primeşti 200 lei înapoi! Ba mai mult, de reducere beneficiază şi invitatul tău.

Pentru detalii sună acum la: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

 

 

b13