Oră Gratuită de engleză pentru copii (fil. Buiucani)

Oratorica vă invită la o LECȚIE GRATUITĂ de Engleză pentru copii!
Vă așteptăm miercuri, 10 aprilie începând cu orele 16:30  la Centrul de Limbi Europene Oratorica (fil. Buiucani) de pe str. Caragiale 26, intersecție cu Alba Iulia. Pentru ÎNSCRIERI la ORA DE PROBĂ sună la numărul: +373 22 89 69 59 Lu-Vi de la 10-00 până la 18-00.

 

DESPRE LECȚIILE GRATUITE
Centrul de Limbi Europene "Oratorica" pune la dispoziție pentru toți doritorii LECȚII GRATUITE de limbă engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă, română. Avantajul lecțiilor de probă constă în cunoașterea metodologiilor și practicilor de studiu după care instruim elevii și studenții "Oratorica". La fel veți putea afla toate detaliile despre orar, preț, programul de învățământ etc.

CUM AU LOC LECȚIILE GRATUITE?
În cadrul orelor gratuite veți face cunoștință cu profesorul care va preda cursul, veți avea posibilitatea să vedeți cum se explică aspectele teoretice și veți rezolva împreună exerciții practice. Fiecare persoană prezentă va avea ocazia să vorbească personal cu specialiștii noștri pentru a primi recomandările necesare și pentru a găsi cursul exact pentru scopurile și necesitățile fiecăruia.

CUM FĂRĂ SURPRIZE?
Un alt avantaj sunt surprizele și reducerile de care beneficiază în exclusivitate anume cei care se înscriu în prealabil la orele gratuite și sunt prezenți la lecție.

Urmăriți-ne săptămânal pentru a afla ce ore gratuite vor urma și nu lăsați pe mâine ceea ce puteți învăța chiar azi!

Pentru orice informație și detalii, ne puteți suna de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 la următoarele numere de telefon: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

Vă așteptăm la ore! 

b13