Limba Engleză este limba internațională de bază în economie, comerț, business, aviație, divertisment și internet.
Cu zi ce trece, importanța dezvoltarii abilităților de comunicare în Limba Engleză pentru personalul angajat în cadrul unei companii crește simțitor.

Fiecare angajator își dorește ca personalul său să fie bine instruit nu doar în domeniul pe care îl practică ci să și posede cel puțin o limbă străină.

Iar cum Limba Engleză este una din cele mai importante limbi din punct de vedere al comunicării – ORATORICA vine cu oferte comerciale individualizate pentru fiecare companie!
Oferta va fi discutată și formulată conform cerințelor companiei și vă asigurăm ca prețul va fi unul din cele mai competitive din Chișinău!

Indiferent dacă doriți ca orele să se petreacă la oficiul companiei voastre sau la oficiul Centrului nostru, sunteți un grup de 5 sau 10 persoane, sau nivelul cunoașterii limbii Engleze diferă la fiecare angajat în parte – ORATORICA va instrui personalul companiei tale eficient, rapid și personalizat!

Iar pentru companiile cu grupuri începînd de la 10 persoane avem o super ofertă: FIECARE AL DOILEA ANGAJAT PRIMEȘTE CURSUL GRATUIT!

Pentru mai multe detalii vă rugăm să apelați numarul de telefon: +37379560044

Email: corporate@oratorica.md

 

Echipa Smile Dent vă mulțumește pentru cursul de limbă italiană, care a fost foarte util și  însușit cu ușurință. Mulțumim în special domnișoarei Luna pentru profesionalism și răbdare. Recomandăm cu cea mai mare încredere!!!

 

...
...
...
...
...
...
b13