Lecții online la Oratorica!

Cât de des ai amânat începutul învățării unei limbi străine din lipsă de timp? Sau, poate că ești stabilit peste hotare și îți dorești un profesor care îți va putea explica subiectele pe înțelesul tău? Unii, apelează la serviciile online de la  Oratorica pentru a-și putea programa sesiunile în dependență de orarul lor.

Cert este, că lecțiile online, cu profesori reali, bazate pe manuale internaționale sunt la mare căutare, pentru că avantajele lor sunt evident:

Program flexibil

Pentru noi, nu există limite! Învață limbile străine online oricând și oriunde, având la dispoziție doar un calculator și o conexiune bună la internet. De profesorul potrivit ție, care îți va monitoriza progresul și cursul constituit după nivelul și necesitățile tale- ne ocupăm noi. Astfel, eficacitatea lecțiilor online Oratorica crește exponențial.

Abordare inovativă

Platforma digitală pe care este constituit cursul rezolvă problema căutării și achiziționării materialelor didactice, precum cărțile și fișele de lucru. Toate cele necesare se află doar la un click distanță. Iar după terminarea orei, fii gata să te întorci în anii de liceu. Temele pentru acasă nu au fost amânate de nimeni. De data asta, mai captivante ca niciodată!

Atmosferă ideală

Să înveți online nu este doar simplu, ci și vesel! Profesorii noștri sunt adevărați profesioniști, astfel că la lecții nu vei avea timp să te plictisești. Spre deosebire de orele în grupuri, lecțiile online Oratorica ajută elevii să depășească mult mai repede teama de a vorbi în limba enlgeză.

Alege și tu cea mai simplă și comodă metodă de învățare de până acum! Orice limbă studiată la Oratorica este disponibilă acum și în mediul virtual!

N.B. Metoda de plată a orelor este, de asemenea, online. Mai multe detalii găsești aici.

Înregistrează-te acum la un curs online marca Oratorica!  Detalii afli apelând la numărul: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

Ne vedem la ore!

 

b13