Business English | Engleza business

Cursurile de limbă engleză pentru afaceri sunt adresate atât persoanelor fizice, cât și juridice. În urma cursului va crește gradul de înțelegere cu partenerii de afaceri și de a comunica și conversa eficient cu actualii și viitorii angajați.

Hai să vorbim despre Oratorica în cifre:
  • 8 ani pe piață
  • 8 centre de instruire
  • activi în 2 țări
  • 80 de profesori calificați
  • 14 mii de studenți
  • suntem 24.000 pe Facebook și 4.600 pe Instagram (și nu ne oprim aici)
  • 20 de cursuri
  • 7 limbi europene (se studiază la Oratorica)
  • 10 profesori străini care au predat cursuri în limba lor nativăși un număr foarte mare de experiențe frumoase

Engleza pentru afaceri este un curs specializat, cu noțiuni din domeniu, bazat pe situații, dialoguri concrete cu care vă veți întâlni în activitatea dvs. Aceste cunoștințe vă vor ajuta să citiți literatură specializată, sau să aflați ultimele noutăți din domeniul afacerilor și să semnați cele mai avantajoase contracte cu clienți internaționali.

Pentru că mediul de afaceri devine din ce în ce mai dinamic şi competitiv, Centrul de Limbi Europene „Oratorica” propune companiilor cursul de Engleză pentru angajaţi.

Orice manager orientat spre succes ştie că doar personalul calificat va putea ajuta compania să crească și să se dezvolte.

Cum se desfășoară instruirea angajaților în cadrul cursurilor de engleză pentru companii?

Știm că, de regulă angajaţii cheie au un program de munca destul de aglomerat, astfel centrul nostru oferă posibilitatea de studiere Corporativă a Limbii Engleze, cu prezenţa profesorului nostru în oficiul dvs.

Chiar dacă este vorba despre iniţierea în Limba Engleză sau despre un curs de Business English. Apelând la serviciile noastre, vă garantăm că în scurt timp, personalul companiei dvs, va putea cu uşurinţă, face faţă oricăror delegaţii oficiale și se vor putea descurca la un nivel bun în timpul negocierilor cu vorbitorii de limbă engleză!

Pentru companiile ce formează grupuri de la 10 persoane, avem o ofertă extrem de avantajoasă: FIECARE AL DOILEA ANGAJAT PRIMEȘTE CURSUL GRATUIT!

Mai multe detalii despre Ofertele și Reducerile concepute special pentru companii găsiți aici.

Știi de ce alții au ales Oratorica? Citește Părerile Studenților si Partenerilor noștri aici.

Dacă vă pasă de imaginea şi calificarea personalului dvs. ne puteţi contacta la numerele de telefon: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

 Vom fi încântaţi să vă fim utili și să aducem plusvaloare în compania dvs.!

b13