Vorbește engleza în doar 4 săptămîni!

Dacă planifici să pleci la studii sau să-ți găsești un job peste hotare, atunci cu siguranță ai nevoie de cursuri express de învățare a limbilor străine. Centrul de Limbi Europene "Oratorica" îți oferă posibilitatea să te înscrii la unul din cursurile intensive, astfel încât să însușești limba rapid și cu rezultat imediat.

Hai să vorbim despre Oratorica în cifre:
  • 8 ani pe piață
  • 8 centre de instruire
  • activi în 2 țări
  • 80 de profesori calificați
  • 14 mii de studenți
  • suntem 24.000 pe Facebook și 4.600 pe Instagram (și nu ne oprim aici)
  • 20 de cursuri
  • 7 limbi europene (se studiază la Oratorica)
  • 10 profesori străini care au predat cursuri în limba lor nativăși un număr foarte mare de experiențe frumoase


ÎNVAȚĂ RAPID ȘI EFICIENT!
Cu siguranță, perfecționarea unei limbi străine sau învățarea acesteia de la 0 va fi o investiție eficientă a timpului în dezvoltarea personală. În această vara poți opta pentru 3 cursuri express:

Lecțiile au loc în fiecare zi, în regim intensiv, pe durata a 4 săptămâni. Pe parcursul acestei perioade vei învăța aspectele teoretice și vei parcurge exercițiile practice într-un atmosferă liberă, cu discuții și activități interactive. 


Nivelul are o durată de 4 săptămăni,
cîte 5 ședințe săptămînale
2000 lei


AVANTAJELE CURSURILOR EXPRESS
Cursurile Oratorica sunt orientate pentru a avansa în studii și carieră, spre dezvoltarea aptitudinilor conversaționale și pentru a scăpa de barierele de comunicare. Cursurile intensive de engleză, germană și italiană le poți frecventa în cadrul lecțiilor de grup, iar cei care au nevoie de un orar flexibil se pot înscrie și la ore individuale.

Datorită faptului că vei frecventa lecțiile în fiecare zi, vei învăța mult mai repede limba pe care o dorești, astfel încât vei putea aplica la un nou job peste hotare. Cursurile express sunt la fel de avantajoase și pentru cei care doresc să plece la studii, sau să aplice la o bursă internațională. 

PREȚ AVANTAJOS
Alege unul din cursurile noastre express și vei beneficia de studii calitative, în regim intensiv, la un preț avantajos de 2000 de lei. Începe vara cu dreptul și investește deștept în dezvoltarea ta personală!

...

100% Garanție cu Returnarea Banilor


Oratorica este unica școală din Chişinău care garantează eficiența cursului, returnând integral suma transferată în cazul în care la sfârșit de curs benefeciarul nu a obținut rezultatele scontate.


Noi vă Garantăm eficiența Cursurilor!

ÎNVAȚĂ DE LA CEI MAI BUNI PROFESORI!
Succesul centrului de învățământ “Oratorica” se datoreză în cea mai mare parte profesorilor. Orele de engleză și germană sunt predate de pedagogi calificați din țară, iar programele de studiu sunt elaborate astfel încât să înveți limba repede. Dacă ești pasionat de italiană, vei avea ocazia nu doar să vorbești, dar și să gândești în această limbă. Comunicarea continuă cu profesorul nostru nativ, o să te facă să te îndrăgostești  de italiană.

Construiește-ți un viitor strălucit împreună cu Oratorica!

Pentru înscrieri și detalii cu referire la cursurile express "Oratorica" sună acum la: 022 89 69 59 (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).

b13