Tips-uri pentru a fi cât mai eficienți în lucrul tău la distanță. #OratoricaRecomandă

...

Cât de eficienți suntem, lucrând de acasă?

#OratoricaRecomandă câteva șiretlicuri pentru a fi cât mai eficienți în lucrul tău la distanță!

 

1. Planifică și autodisciplinează-te
Orarul lucrului de la distanță poate fi ușor distorsionat de factori externi. Astfel, un lucru util în acest sens este să-ți planifici pe puncte task-urile pe care le ai de îndeplinit și nu uita să renunți la telefon (măcar pentru câteva ore)

 

2. Stabilește corect obiectivele
Este foarte important ca oamenii cu care lucrezi de la distanță să înțeleagă clar, ce anume au de îndeplinit și care este impactul lucrului lor.

 

3. Pregătește-ți masa de lucru
Da, să fii eficient lucrând în pijama este totuși o chestiune dubioasă, de aceea, pentru a fi cât mai productiv - îți recomandăm să-ți schimbi hainele și să creezi o atmosferă corespunzătoare de lucru.

 

4. Ia o pauză
Este important să faci mici pauze: indiferent dacă decizi să asculți muzică, să faci gimnastică sau să îți faci un ceai.
Pauzele între orele de lucru nu doar ne relaxează ci și sporesc puterea de concentrare, astfel încât devii mult mai productiv.

 

5. Comunicarea e cheia

Lucrând de la distanță te poți ciocni cu lipsa de comunicare ,,vie" - asta se rezolvă ușor în era tehnologiilor informaționale. Apelurile video sunt de mare ajutor când lucrezi de la distanță, sau când ai nevoie de o încurajare a unui prieten!

logo-footer
pearson
курсы английского одесса
Oratorica cursuri de limba engleza
liqpay-visa-mastercard
free call