Primăvara în Germania:  3 festivaluri la care trebuie să mergi

...


Germania este țara în care localnicii se mândresc enorm cu istoria, tradițiile și obiceiurile țării. Din acest motiv evenimentele festive din Germania au un spirit fenomenal de sărbători, care merită trăit și văzut măcar o dată în viață. Dacă planifici o călătorie prin Europa în această primăvară, îți recomandăm să vizitezi 3 festivaluri care te vor ajuta să înțelegi cultura și farmecul poporului german.

Thuringia Bach Festival (7 aprilie - 1 mai 2017)

Bach Festival este cel mai mare eveniment de muzică clasică din statul federal Thüringia. Muzica barocă dar și apelul la lucrările lui Johann Sebastian Bach adună turiști și specialiști din domeniul muzicii dint toate colțurile lumii. Locația festivalului dezvăluie date istorice de o importanță majoră din viața lui Sebastian Bach, motiv pentru care evenimentul întrunește un program divers ce valorifică și astăzi creațiile marelui compozitor. 
Detalii: http://www.thueringer-bachwochen.de/en/bachwochen/ 

Hafengeburstbag (primul weekend din mai 2017)

Hafengeburstbag este cel mai mare festival de port din lume. Sărbătoarea a apărut încă din anul 1189 când împăratul Frederic Barbarossa a eliberat de taxe vamale toate navele care navighează pe Elba de la Hamburg la Marea Nordului. Festivalul oferă niște priveliști de neuitat și un program interesant de activități precum: vizita navelor istorice, a croazierelor de lux, a navelor militare și cele de muzeu, spectacole pe  ahturi elegante, curse cu barca dragon, croaziere pentru copii, expoziții speciale și muzică live pentru toate gusturile. 
Detalii: http://www.hamburg.de/hafengeburtstag/4264552/ueberblick-hafengeburtstag/ 

DOM funfair (24 martie - 23 aprilie 2017)

DOM funfair este cel mai mare târg din Germania care durează câte 30 de zile, de 3 ori pe an. Evenimentul are loc în zona Heiligengeistfeld din Hamburg. De obicei, vizitatorii au parte de spectacole, plimbări, mese copioase și distracție la carusele. Târgul se remarcă prin focurile sale de artificii care pot fi admirate în fiecare vineri, la 22:30. Detalii: http://www.hamburg.de/dom/ 

Călătorește fără bariere și dificultăți în procesul comunicării! Descoperă cultura și farmecul Germaniei! 
Cursuri de germană: http://www.oratorica.md/german. Pentru detalii sună la: 060 73 55 33 (fil. Botanica), 079 00 77 46 (fil. Buiucani), 078 80 90 58 (fil. Râșcani), 078 76 50 00 (fil. Ciocana) 

 

logo-footer
pearson
курсы английского одесса
Oratorica cursuri de limba engleza
liqpay-visa-mastercard
free call