Pregătește-te de plecarea în SUA prin programul FLEX

...

Future Leaders Exchange (FLEX) este un program internațional în cadrul căruia elevii de liceu (cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani) pleacă în Statele Unite ale Americii pentru 1 an și au ocazia de a cunoaște mai multe detalii despre cultura, oamenii și stilul de viață american.

Programul este finanțat de guvernul Statelor Unite ale Americii și își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală și să îmbunătățească înțelegerea reciprocă dintre țările ce participă în cadrul programului, permițând tinerilor cetățeni din Eurasia să povestească cetățenilor americani despre propria țără și cultură.

Intenționați să beneficiați de acest program? Atunci aveți nevoie de un nivel avansat al limbii engleze pentru a face față celor 3 etape ale competiției: un scurt test în scris pentru identificarea nivelului de cunoaștere a limbii engleză, scrierea eseurilor în limba engleză și interviul verbal.

În cadrul concursului sunt încurajați să participle și elevii cu dizabilități. Aproximativ 10-15 studenți cu dizabilități sunt invitați anual să studieze în Statele Unite ale Americii în cadrul acestui program.

Tinerii selectați pentru a participa în cadrul programului FLEX își vor continua studiile liceale într-o instituție de învățământ din Statele Unite ale Americii și vor locui gratuit la o familie gazdă selectată în mod individual de către organizatorii proiectului.

Programul FLEX este administrat de Biroul pentru Afaceri Educaționale și Culturale al Departamentului de Stat al SUA și a oferit burse pentru peste 27.000 de elevi de gimnaziu pe parcursul activității de 26 ani. În perioada 2018-19, 922 de studenți au studiat în S.U.A. prin intermediul programului FLEX.

Ai nevoie de un nivel avansat al limbii engleze? Oratorica este soluția potrivită! Alături de profesorii noștri, poți obține un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze în doar 7 săptămâni!

logo-footer
pearson
курсы английского одесса
Oratorica cursuri de limba engleza
liqpay-visa-mastercard
free call