Oratorica - cea mai cunoscută ȘCOALĂ DE LIMBI STRĂINE din Moldova!

...

 

Suntem cea mai mare școală de limbi străine din Moldova, la care găsești Cursuri de Engleză, Germană, Spaniolă, Italiană, Franceză, Română și Rusă. Îți oferim Cursuri Generale, Business, de Pregătire pentru Examenele BAC și TOEFL și Cluburi de Conversație. 

 

  1. Suntem nespuși de bucuroși să vă anunțăm că și în acest an, suntem învingătorii trofeului ”Notorium Trademark Awards 2020”, care ne demonstrează încă o dată că suntem cea mai cunoscută școală de limbi străine din Moldova.
  • Suntem recunoscători studenților noștri, care ne-au susținut și votat pe toată durata concursului. Ne luăm angajamentul să performăm în continuare, pentru a le oferi studenților noștri cursuri de cea mai înaltă calitate! 

 

  • Este o onoare pentru noi şi totodată o recunoaştere a eforturilor depuse în toți acești ani de activitate. Ne mândrim cu o echipă de oameni energici, dedicați și cu grijă față de munca pe care o fac!
  • Acum ai un motiv în plus pentru a veni la noi și învăța rapid, eficient și #pentrutotdeauna una dintre cele 7 limbi europene predate la Oratorica

 

  1. La Oratorica te poți înscrie la Cursuri de Engleză, Germană, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă - atât în regim online cât și offline!Ne găsești mereu la numărul de telefon: 022 89 69 59
    (Chișinău) sau 030 00 10 10 (Bălți).
logo-footer
pearson
курсы английского одесса
Oratorica cursuri de limba engleza
liqpay-visa-mastercard
free call