Cursurile Oratorica îți deschid calea spre succes!

...

Astăzi, studierea limbilor străine vă oferă mai multe oportunități în diferite aspecte ale vieții. Puteți studia limbile străine și individual, dar este mult mai ușor și rapid să faceți acest lucru cu ajutorul profesorilor calificați de la Centrul de limbi europene „Oratorica”.

Alături de profesorii noștri, veți simți cum vă crește interesul pentru învățare, dar și motivația de a veni la ore deoarece ei sunt mereu dispuși să vă ajute să rezolvați orice dificultate pe care o întâmpinați în procesul de studii. Unul dintre principalele obiective al Centrului de limbi europene Oratorica, este de a-i învăța pe studenți să gândească în limba străină pe care o studiază.

Gândurile, verbele neregulate și regulile de utilizare a articolelor nu vor mai dispărea precum dispare un vis de dimineață, deoarece scopul nostru principal este ca studenții noștri să aibă încredere în cunoștințele acumulate, iar acest lucru poate fi realizat doar alături de profesori competenți. 

În cadrul cursurilor noastre puteți însuși la un nivel înalt limba engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, rusă, dar și limba română. „Oratorica” vă oferă posibilitatea de a participa la o lecție de probă gratuit pentru a vă determina nivelul de cunoaștere a limbii străine și face cunoștință cu profesorul.

Toate programele de predare au fost dezvoltate pe parcursul a 9 ani de către echipa noastră!

Este cunoscut faptul că pentru o aprofundare completă în procesul de învățare a unei limbi străine, fiecărui student trebuie să i se acorde atenția cuvenită, de aceea, grupele noastre sunt formate din 8-10 persoane.

Cursurile noastre de limbi străine se desfășoară în zilele convenabile pentru dvs. și aveți posibilitatea de a alege dacă să frecventați cursurile de zi sau de seară. Centrul „Oratorica” se mândrește cu studenții săi și încearcă să facă tot posibilul pentru ca aceștia să beneficieze de servicii de calitate pe tot parcursul studiilor.

Mai mult decât atât, filialele noastre sunt amplasate practic în toate sectoarele din orașul Chișinău, precum și în orașul Bălți, deoarece prioritatea noastră ești TU!

logo-footer
pearson
курсы английского одесса
Oratorica cursuri de limba engleza
liqpay-visa-mastercard
free call