Fii responsabil, pregătește-te de BAC

...

Nu mai e mult și se apropie BAC-ul, asta înseamnă că elevii claselor a 12-a deja au început pregătirile pentru examen. Pentru tinerii care țintesc spre universitățile din afara țării, mai ales, este foarte important să obțină o notă bună la examenul de final de liceu.

Aici vine Oratorica să te ajute, pentru că deja am început cursurile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat.

La acest curs se lucrează  doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută. Pregătirea pentru BAC presupune studierea aprofundată a gramaticii limbilor engleză, franceză sau română, lucrul cu texte, exerciții în baza textelor și nu în ultimul rând elaborarea eseurilor. Așa că fii gata pentru un curs intensiv și interactiv.

Metoda de predare a pedagogilor Oratorica este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC în nota obținută la acest test. Astfel, ajunși în fața testului de la examen, elevii vor fi capabili să își orienteze eforturile corect pentru a rezolva eficient fiecare item din foaia de test.

Uite mai jos părerile elevilor care au parcurs cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat din anii precedenți:

Volontir Iana
”Datorită cursurilor de pregătire pentru BAC mi-am ridicat considerabil performanțele la limba engleză. Am luat o notă bună la examen și am rămas cu cunoștințe valoroase. Cu siguranță recomand aceste cursuri elevilor în prag de examene.”

Heghea Sergiu
”După trei luni de cursuri de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, am obținut nu doar o pregătire suficientă pentru a susține examenul dar și o îmbunătățire a abilităților mele conversaționale.”

Ceban Anișoara
”Cursurile de pregătire pentru Bacalaureat mi-au fost foarte utile și m-au ajutat să obțin rezultate bune la examen. Am fost foarte încântată de profesionalismul și dedicația profesorului care a ținut acest curs.”

Grâu Cristian
”Probabil dacă nu făceam cursurile de pregătire pentru BAC picam examenul. Am avut parte de trei luni de lecții foarte utile.”

 

Examenul de Bacalaureat este primul test important în viața unui elev, pe lângă capacitățile și abilitățile intelectuale acesta mai pune la încercare și maturitatea elevilor, deci pentru a da dovadă de responsabilitate, pregătește-te de BAC din timp.

La Oratorica deja au început cursurile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la ENGLEZĂ, FRANCEZĂ, sau ROMÂNĂ.

 

Fii responsabil, înscrie-te din timp la cursurile de pregătire pentru BAC!


Detalii pe www.oratorica.md/english/engleza_pentru_bac sau la telefon:


060 73 55 33 (fil. Botanica)
079 00 77 46 (fil. Buiucani) 
078 80 90 58 (fil. Râșcani) 
078 76 50 00 (fil. Ciocana)
079003343 (fil. Balti)Noi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call