5 motive pentru a învăța limba franceză

...

Voltaire, Victor Hugo, Balzac, Napoleon, Coco Chanel, Dalida, Joe Dassin, Brigitte Bardot, Gérard Depardieu, sunt doar câteva nume notorii care au dus faima Franței peste tot în lume. Poeții și scriitorii francezi erau renumiți și adorați atât pe continentul european, cât și peste hotarele sale, iar marele războaie câștigate de poporul francez  au poziționat Franța fiind una din principalele puteri ale lumii. Toate aceste circumstanțe culturale și geo-politice au contribuit la răspândirea limbii franceze pe întreg globul pământesc. Mai mult, franceza a fost și este îndrăgită pentru melodicitatea sa, fiind considerată cea mai romantică și frumoasă limbă din lume. Istoria și dezvoltarea limbii franceze este fascinantă, motiv pentru care e foarte bine să o cunoști. 

Fie că îți dorești să faci studii peste hotare, ești în căutare de job, fie  ești un călător curios, cunoașterea limbii franceze mereu te va ajuta în dezvoltarea ta personală. Oratorica a adunat mai multe motive pentru a învăța această limbă și te îndeamnă să o studiezi cât de curând posibil!

  • Ca și limba engleză, franceza este vorbită pe toate cele 5 continente. Peste 220 de milioane de oameni vorbesc franceza ca limbă maternă, iar alte 120 de milioane - ca limbă străină. Franceza este pe locul al VI-lea în lume și pe locul al II-lea în Europa, astfel fiind limbă oficială în 29 de țări, ocupând în această privință locul al II-lea după limba engleză. De asemenea, este limba oficială în cadrul relaţiilor internaţionale: ONU, Uniunea Europeană, NATO, Crucea Roşie, Comitetul Internaţional Olimpic, etc.
  • Numărului mare de state care au franceza ca limbă oficială de stat, o poziționează în topul celor mai importante pe piața muncii. Franța este considerată a cincea putere comercială în lume și oferă perspective bune pentru angajare în câmpul muncii. La fel ca și Canada, Belgia, Elveția și alte state de o importanță economică majoră.
  • Datorită răspândirii globale a limbii franceze, cunoașterea acestei limbi îți deschide oportunități nemaipomenite la studii și burse internaționale de cea mai înaltă calitate.
  • Cunoscând limba franceză ai acces nelimitat la informații de specialitate, sau cele din literatură, cinema, și muzică. Limba franceză estea una dintre cele mai răspândite limbi și în mediul online.
  • Limba Franceză are același fond latin ca și limba română, astfel o face ușor de învățat pentru vorbitorii de română. Este la fel de ușor de învățat și pentru cei care cunosc bine engleza, pentru că anume franceza a furnizat aproape 50% din vocabularul englez actual.

Dorești să înveți FRANCEZA rapid, eficient și nu în ultimul rând interactiv? Îți propunem să încerci cursurile Oratorica: http://www.oratorica.md/french

Te așteptăm la adresele:

Buiucani: str. Ion Luca Caragiale 26 (intersectie cu Bd. Alba Iulia)
Telefon: 079 00 77 46
Email: buiucani@oratorica.md

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Telefon: (+373) 60 73 55 33
Email: botanica@oratorica.md

Râșcani: Bd. Moscova 6, et. 3, of. 301 A
Telefon: (+373) 78 80 90 58
Email: riscani@oratorica.md 

Ciocana: Bd. Mircea cel Bătrân 12/2, et. 3
Telefon: (+373) 78 76 50 00
Email: ciocana@oratorica.md



Noi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call