Cum trezești interesul copilului față de limba germană?

...


Germană este limba cu cel mai mare număr de vorbitori în Europa și se află în top 5 cele mai studiate limbi din întreaga lume. Deprinderea și învățarea acestei limbi de la cea mai mică vârstă va fi o investiție corectă în educație și va garanta un viitor de succes copilului dvs. Cu toate acestea, germana este una dintre cele mai complicate limbi la capitolul fonetic. Din acest motiv, foarte des copiii renunță studierea acesteia, motivând că e prea dificil de însușit. Cum acționezi când un simplu "trebuie" nu garantează dedicația copilului față de o anumită activitate? Oratorica îți prezintă câteva modalități:

  • Analizează bine care sunt hobby-urile copilui tău și infiltrează în mod natural câteva jocuri și activități interactive care implică învățarea limbii germane. Spre exemplu, dacă observi că îi place să cânte, propune-i să învețe o piesă în limba germană. Dacă îi plac jocurile la tabletă, descarcă o aplicație prin care se poate de învățat în mod distractiv o limbă străină. 
  • Citește-i curiozități impresionante despre limba și cultura germană. Caută cărți și desene animate care i-ar fi pe plac. Propune-i să le citiți și să le vizionați împreună. 
  • Trezește-i interesul prin celebrități. Studiază dacă actorul, interpretul sau personajul preferat al copilului are vreo tangență cu limba germană. Motivează-l prin personalitățile care ar putea să-i servească drept exemplu. 
  • Înscrie-l la o tabără sau școală de vară unde se studiază limbile străine alături de alți copii.
  • Organizați în weekend o seară de jocuri de cuvinte alături de toată familia. 
  • Vorbește cu părinții prietenilor dacă ar fi cointeresați copiii să frecventați împreună niște cursuri de limba germană. Prietenii mereu vor conferi o atmosferă obișnuită și cunoscută pentru copii, iar activitățile comune vor contribui la o însușire mai bună a materiei. 

Important: Nu încerca să impui învățarea unei limbi străine. Astăzi poți găsi o sumedenie de cărți, să apelezi la internet sau la un specialist din domeniu care îți va demonstra diverse metode interactive prin care să trezești interesul copilului tău. După aceleași principii au loc și lecțiile școlii Oratorica, unde copiii învață jucându-se într-o atmosferă plăcută, alături de noi prieteni. Ajută-l să descopere că învățarea limbii germane poate fi ușoară și distractivă!

Ești interesat de cursurile de germană pentru copii de la Centrul de limbi Europene "Oratorica"? Conteactează-ne și află detalii:

Buiucani: str. Ion Luca Caragiale 26 (intersectie cu Bd. Alba Iulia)
Telefon: (+373) 79 00 77 46
Email: buiucani@oratorica.md 

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Telefon: (+373) 60 73 55 33
Email: botanica@oratorica.md 

Râșcani: Bd. Moscova 6, et. 3, of. 301 A
Telefon:(+373) 78 80 90 58
Email: riscani@oratorica.md

Ciocana: Bd. Mircea cel Bătrân 12/2, et. 3
Telefon: (+373) 78 76 50 00
Email: ciocana@oratorica.md Noi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call