Copiilor le place Art Oratorica, iată de ce revin la noi!

...

O vară întreagă v-am tot tachinat cu postări colorate pe Facebook din care copiii, antrenați în tot soiul de activități, zâmbeau plini de energie. Trei luni de vară copiii au gustat din oferta ”Art Oratorica”: cursuri de Arta vorbirii și măiestrie actoricească, Șah, Arta Vocală, Dans, Bunele Maniere, Arta comunicării și Atelierul de dezvoltare personală. Toate acestea au fost oferite și în cadrul Școlii de Vară pentru copii.

Programul "Art Oratorica" este bazat în mare parte pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale, a fiecărui elev. Prin ”Art Oratorica” copiii au avut ocazia să își îmbunătățească aptitudinile de comunicare, să învețe cum să țină un discurs în fața unui public larg, să îmbunătățească gândirea strategică, memoria și puterea de concentrare.

Iar în cadrul Școlii de Vară Oratorica, copiii au avut numeroase activități și excursii din care au venit cu multe cunoștințe și experiențe utile. Elevii Oratorica au învățat să facă adevărata pizza italiană într-un local italienesc, au aflat despre miere și întreg procesul de obținere a acesteia în vizită la o prisacă, au mers la Europarc (Hîncești), la Delfinariu și la Planetariu.  Toate aceste excursii (activități extra) au avut ca scop să interacționăm unii cu alții într-un alt fel de mediu și să învățăm din ceea ce ne înconjoară. Din ce ne-au mărturisit elevii, școala de vară a fost pentru ei o perioadă frumoasă plină de prietenii și lecții utile. Iar pentru părinți o oportunitate de a-și antrena copiii pe timpul vacanței.  La sigur, vara viitoare, școala revine printre activitățile Oratorica.

Acum, după trei luni de degustare copiii își pot alege cursurile preferate pe care să le urmeze în continuare și în perioada anului școlar. Pentru că la Oratorica, începând cu luna septembrie poți alege câte un curs din programul Art Oratorica care vine cu o durată de trei luni.  Vara ai testat, acum e timpul să alegi un cursul îndrăgit și să îl practici.  

Mai mult de jumătate din participanții școlii de vară, care au fost 60 la număr, deja s-au înscris la 2 sau 3 cursuri din programul Art Oratorica pentru această toamnă.

Cursurile noastre vor ajuta copilul să se cunoască pe sine, să capete încredere în sine, să-și descopere talentele ascunse și va învăța cum să aplice bunele maniere în orice situație din viață.

Adu-ți copilul la Oratorica pentru cursuri cu adevărat utile și experiențe bogate din care are multe de învățat.

Pentru detalii sună acum la:  079 00 77 46 (Fil Buiucani), 060 73 55 33 (Fil. Botanica) 078 80 90 58 (Fil. Râșcani), 078 76 50 00 (Fil. Ciocana).

............Noi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call