5 motive de a învăța Limba Italiană

...


Limba italiană nu este cea mai vorbită limbă de pe glob, dar sunt câteva motive de ce merită să o înveți. Iată care sunt ele:

1. Limba italiană este considerată una dintre cele mai ușoare limbi străine de învățat. Ea face parte din categoria limbilor romanice  și e cea mai asemănătoare cu limba română. Similitudinea lexicală cu franceză este estimată la 89%, cu spaniola la 82% și cu româna la 77%. 

2. Dacă iubești tot ce e legat de artă și cultură, atunci Italia este țara pe care vei dori să o explorezi încontinuu. UNESCO a declarat că 60% din cele mai mari comori de artă create vreodată se datorează Italiei. Cunoașterea limbii italiene îți va oferi o experiență mai bogată și o înțelegere mai profundă a artei și a istoriei acestei țări.

3. În pofida situației economice, Italia face parte din top 10 țări din UE care atrag mereu cele mai multe investiții străine. Italia este lider mondial în arta culinară,  design de mobilier, design interior, modă, design grafic, construcții navale, inginerie spațială, mașini de construcții și echipamente de transport. Lansarea unei afaceri sau angajarea în câmpul muncii în Italia poate deschide noi perspective în viitorul tău. Cunoașterea limbii italiene te va ajuta să construiești mai ușor o carieră de succes. 

4. Dacă iubești călătoriile și ești un amator înrăit al shopping-ului sau al gastronomiei, atunci fii gata să te îndrăgostești cu adevărat de această țară. Chiar dacă ești un simplu turist,  limba italiană îți poate economisi ceva bani. Localnicii vor aprecia mult faptul că le răspunzi în italiană, în loc de engleză.

5. Învățarea unei limbi străine îmbunătățește capacitățile cognitive, exersezi memoria, deschide noi oportunități de socializare și informare și îți oferă noi perspective de creștere în carieră. 

Dacă ești în căutare de cursuri de limbă italiană și dorești să o înveți rapid, eficient și nu în ultimul rând interactiv, atunci îți propunem să încerci lecțiile Oratorica.

Te așteptăm la adresele:

Buiucani: str. Ion Luca Caragiale 26 (intersectie cu Bd. Alba Iulia)
Telefon: (+373) 79 00 77 46
Email: buiucani@oratorica.md 

Botanica: Bd. Dacia 23, et.5, of. 501
Telefon: (+373) 79 00 55 79 / (+373) 60 73 55 33
Email: botanica@oratorica.md

Râșcani: Bd. Moscova 6, et. 3, of. 301 A
Telefon: (+373) 78 80 90 58
Email: riscani@oratorica.md  

Ciocana: Bd. Mircea cel Bătrân 12/2, et. 3
Telefon: (+373) 78 76 50 00
Email: ciocana@oratorica.md

 Noi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call