3 sfaturi să-ți ajuți copilul în dezvoltare

...

Cea mai mare frică a unei mame se ascunde în gândul că nu va putea oferi copilului său o educație bună și nu va avea suficient timp și posibilitate să-i ofere tot ce e mai bun. Societatea deja a demonstrat faptul că educația corectă este cheia spre cel mai prețios safeu din viață - viitorul prosper. Cu toate acestea, neîncrederea într-un viitor promițător crește tot mai mult, mai ales în contextul social-politic al țării noastre. Din moment ce femeile devin - MAME , ele se dedică cu trup și suflet și transmit tot bagajul de cunoștințe pe care l-au învățat pe tot parcursul vieții de la părinți, școală, prin autoeducare, etc. Chiar și atunci, sentimentul de liniște pentru viitorul copilului, nu se grăbește să apară. Cum alungăm această stare de alarmă și ce măsuri putem întreprinde? Oratorica vine cu câteva sfaturi și recomandări.

DESCOPERIȚI TALENTELE COPILULUI

Cea mai frecventă greșeală a părinților este faptul că nu-și susțin copiii în activitățile alese de aceștia și consideră că ei știu mai bine ce hobby-uri trebuie să practice copiii săi. Acest lucru uneori poate îndepărta copilul de părinți, din motiv că nu-i simte aproape. Copiii au nevoie de susținere în orice început, chiar dacă au ales direcția opusă așteptărilor voastre. Important să descoperiți acel “ceva” care îl face pe copilul vostru fericit.

SFAT: Fiți atenți la detalii. Dacă copilul cântă în orice circumstanțe nu s-ar afla, desenează orice suprafață care i se întâlnește în cale, iubește să citească poezii, să construiască figuri geometrice sau să cânte la pian, acesta este un semn clar că ați descoperit un nou talent în copilul dvs. și acesta trebuie dezvoltat.

FIȚI APROAPE CÂND COPILUL LASĂ MÂINILE ÎN JOS

Chiar dacă copilul găsește acel “ceva” și se dedică totalmente acestei activități, mai devreme sau mai târziu, el va ajunge la sentimentul de nehotărâre, sau poate chiar neregăsire. Și dacă la început a fost greu să-l susțineți în noul său hobby, la fel de greu va fi să acceptați renunțarea.

SFAT:
Încercați să înțelegeți motivul renunțării și ajutați-l să rezolve problema. Nu-l certați dacă renunță definitiv. Oferiți-i încredere, încercași să-l inspirați prin propriile exemple, oferiți-i alte soluții și alternative. Încercați să-l învățați să lupte pentru ceea ce iubește cu adevărat și ajutați-l să se regăsească din nou. 


INVESTIȚI ÎN EDUCAȚIE

În anul 2017 este greu să fii o MAMĂ și femeie de succes. Programul încărcat de muncă și lucrul casnic uneori nu vă permit să dedicați mai mult timp pentru activitățile extra școlare a copilului.
 

SFAT: Informați-vă despre training-uri, oferte și cursuri disponibile în cadrul școlii sau a centrelor de studii din apropiere. Vedeți programul de studii, orarul, aflați detalii despre avantajele lecțiilor și analizați rezultatele.

Anume din acest motiv, Centrul de limbi europene Oratorica a lansat un nou format de cursuri, “ART Oratorica” bazat pe dezvoltarea personală a copilului. Scopul nostru este să ajutăm copiii să capete încredere în sine, să-și dezvolte aptitudinile de comunicare, gândirea, atenția,  și nu în ultimul rând  să-și dezvolte inteligența sa emoțională. De asemenea, punem accent pe cursurile de dezvoltare a talentelor: canto, teatru, coregrafie, etc. Mai mult, pe lângă arta comunicării și dezvoltarea talentelor, vă punem la dispoziție cursul de "Bunele Maniere". Astfel, copilul va cunoaște regulile de conduită, comunicare și comportament.

Mai jos vă prezentăm cursurile disponibile pentru copii:

Arta Vorbirii
Măiestria Actorului
Bunele Maniere
Arta Vocală
Atelier de Dezvoltare Personală
Arta Comunicării

Fiecare curs este orientat pe educația copilului de a conlucra cu mediul înconjurător, pe controlul impulsurilor violente, pe dezvoltarea răbdării, a înțelegerii și a abilităților de comunicare. Indifererent de ramura de specialitate pe care o veți alege, veți observa rezultate concrete la finele fiecărui curs.

Orice detaliu despre cursurile ART ORATORICA, le puteți afla la numărul de telefon 079005579 (Fil. Botanica), 078 80 90 58 (Fil. Rîșcani) sau 079 00 77 46 (Fil. Buiucani) www.oratorica.md/arta-vorbiriiNoi îți garantăm că în 8 săptămâni vei putea să VORBEȘTI Engleza
😱 🖤 🙊

Cursuri de engleză
pentru adulți
Durata
8 săptămâni
2150 lei
Cursuri de engleză
pentru adolescenți
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Cursuri de engleză
pentru copii
Durata
12 săptămâni
2500 lei
Lecții
individuale
Durata
1 lecție
300 lei
Tori Hello

Verifică-ți nivelul de engleză printr-un un test gratuit

Vom face cunoștință, vom determina nivelul de cunoaștere al limbii și îți vom arăta cum decurge o lecție

free call