Cursuri de Dansuri populare

Vă imaginați o nuntă moldovenească fără o sârbă sau horă? Puțin probabil. Dansurile populare au un farmec aparte pentru petrecerile de familie. Le iubim pentru că ne reprezintă tradițiile și ne trezesc emoții de fericire. Dacă se apropie o petrecere importantă în viața familiei tale, atunci trebuie să te pregătești din timp. Oratorica te invită să frecventezi cursul de “Dansuri populare” pentru maturi. Acum poți fi chiar tu vedetă la orice petrecere tradițională!

Tematica cursului:

În cadrul cursurilor vei învăța cele mai importante genuri de dans popular: Hora, Sârba și Bătuta. Pentru început vei studia cum se realizează corect pasul principal, executarea unui cerc, semicerc, mișcările de bază și ritmul binar al dansurilor. După învățarea pasului principal, vei practica dansul în pereche, iar mai târziu și dansul în ansamblu.

Durata Cursului
Cursul are o durată de 3 luni, câte 2 ședințe săptămânale.
Categorie de vârstă: adulți (mai mari de 16 ani);


1

Nivel

1200 lei

Varietate coregrafică și muzicală a dansurilor populare face apel către frumoasele și bogatele noastre tradiții pe care le demonstrăm cu drag la nunți, botezuri și cumetrii. Oratorica te îndeamnă să cucerești inimile prietenilor prin intermediul dansului tradițional!

Descoperă farmecul folclorului și pășește încrezut pe ringul de dans!

...

100% Garanție cu Returnarea Banilor


Oratorica este unica școala din Chişinău care Garantează pentru eficiența cursului, returnînd integral suma transferată în cazul în care la sfîrșit de curs benefeciarul nu a obținut rezultatele scontate.


Noi vă Garantăm eficiența Cursurilor!

Pentru detalii și înscrieri la curs ne poți contacta la nr. 079005579 (Fil. Botanica), 078 80 90 58 (Fil. Rîșcani), 079 00 77 46 (Fil. Buiucani) sau 078 76 50 00 (Fil.Ciocana) !