Lectii de Canto

Fiecare persoană este diferită și are o voce unică. Dezvoltând-o și cultivând-o poate descoperi aptitudini nelimitate , de care nici nu a știut. ”ArtOratorica” te îndeamnă să îți descoperi vocea, să o cioplești, să o cultivi, să o pui în valoare si să te poți bucura de ea.


1

Nivel

1800 lei

Unitatea de conținut a cursului: Vocea ca un instrument complex, presupune cunoașterea și înțelegerea aparatului fonator și adoptarea unei tehnici potrivite fiecărui cursant pentru a-și pune în valoare potențialul creativ. Cursurile de canto vor dezvolta auzul muzical, simțul ritmic, expresivitatea timbrală și ambitusul vocal.

Tematica cursului:

  • Inițierea în particularitățile aparatului fonator;
  • Antrenarea vocii prin practica exercițiilor vocale: Emisiunea, Impostația, Vocalizarea;
  • Cunoașterea respirației diafragmatice;
  • Interpretare solo, în ansamblu, și back- vocalul;

Durata cursului: Cursul are o durată de 3 luni, câte 2 ședințe săptămânale. Cursul se desfășoară în grup și individual. Copiii sânt divizați în grupe după categorie de vârstă.

...

100% Garanție cu Returnarea Banilor


Oratorica este unica școala din Chişinău care Garantează pentru eficiența cursului, returnînd integral suma transferată în cazul în care la sfîrșit de curs benefeciarul nu a obținut rezultatele scontate.


Noi vă Garantăm eficiența Cursurilor!

Rezultatul cursului: Fiecare exercițiu, vocaliză sau piesă muzicală, va fi adaptată fiecărei voci existente și va stimula :

  • Cunoașterea emisiilor vocale(vocea de piept, vocea de cap, vocea nazală, vocea din gât ș.a.);
  • Cunoașterea și interpretarea efectelor vocale(break vocal, atacul de glotă, vibrato, ș.a.);
  • Interpretarea corectă pe respirația diafragmatică;
  • Transmiterea emoțiilor și improvizația.

De asemenea menționăm că la Oratorica pentru o dezvoltare armonioasă a copilului mai puteți opta pentru cursuri de: ARTA VORBIRIICOREGRAFIE, BUNELE MANIEREENGLEZA PENTRU COPIIGERMANA ș.a.

 Înregistrează-te acum la un curs! Detalii afli apelând numărul Art Oratorica: 079 00 55 79

Ne vedem la ore!